Compatibiliteit

Hoe wordt Drostanolone Enanthate verdragen met andere steroïden

Drostanolone Enanthate kan solo worden gebruikt, maar het maximale effect van de steroïde kan worden verkregen als het wordt gestapeld met andere steroïden. Enkele veel voorkomende steroïde stapels zijn:

  • Drostanolone Enanthate en testosteron. Er is een ernstig synergetisch effect en het anabolisme neemt toe. Als het dieet goed is, kan er spiermassa van goede kwaliteit worden verkregen zonder waterretentie.
  • Het medicijn kan worden gecombineerd met methaan. In de standaardcyclus is het 300 mg Drostanolone eenmaal per week en 40 mg methaan eenmaal per dag. Het resultaat is een toename van massa en kracht.
  • Drostanolone wordt gecombineerd met turinabol en propionaat. De dosering is als volgt: 300-400 mg Drostanolone eenmaal per week, 100 mg propionaat eenmaal per 2 dagen en 40 mg turinabol. Dit is een goede steroïde cocktail voor bodybuilders.
  • De steroïde met een dosering van 300-400 mg per week kan ook worden gestapeld met trenbolonacetaat (200-400 mg per week) en stanaza (50 mg per dag). Met een klassieke cyclusduur van 7-8 weken is het mogelijk om tot 11 kilo droge spieren toe te voegen. De sleutel is dieet.
Hoe wordt Drostanolone Enanthate verdragen met andere steroïden

Houd er rekening mee dat gebruikers van steroïden die weten wat ze doen altijd een vorm van testosteron hebben als basis voor de cyclus die op dat moment wordt geïmplementeerd. Onthoud ook dat anabole steroïden geen magie zijn, ze werken niet zo. Masteron of welke steroïde dan ook heeft weinig tot geen nut voor degenen die nog geen stringente fitnessroutine hebben. Het atletendieet betekent evenveel of meer als het gaat om het gebruik van anabole steroïden. DIEET & TRAINING moeten duidelijk zijn! Er zijn andere interessante stapels met deze steroïde die nuttig kunnen zijn, maar de hierboven beschreven zijn het meest effectief. De cyclus met trenbolonacetaat is krachtig, maar alleen geschikt voor ervaren atleten. Eén voltooide PCT wordt aanbevolen.    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *